Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΑ.ΣΤΕΛ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ
Μελισσοκομικά Είδη - Μελισσοκομικός Εξοπλισμός Κύμινα Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας “ΠΑ.ΣΤΕΛ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗΣ” η οποία εδρεύει στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με αγάπη και μεράκι από το 1990 με την παραγωγή και εμπόριο Ελληνικού μελιού.

Έτσι, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε μελισσοκόμου δημιουργήσαμε το κατάστημά μας στο οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε μελισσοκομικό εξοπλισμό που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων σε μελισσοκομικά μηχανήματα, εργαλεία, κυψέλες, αξεσουάρ κυψελών, είδη αποθήκευσης και συσκευασίας μελιού στις πιο οικονομικές τιμές.

Διαθέτοντας εμπειρία στη μελισσοκομία και ασκώντας το επάγγελμα, δοκιμάζουμε όλα τα προϊόντα τα οποία εισάγουμε ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της μελισσοκομίας ώστε να προσφέρουμε σε κάθε μελισσοκόμο εργαλεία και εξοπλισμό που θα τον ξεκουράσουν και θα τον βοηθήσουν.

Προσπαθούμε και σκεφτόμαστε το μελισσοκόμο, προσφέροντας του των καλύτερο μελισσοκομικό εξοπλισμό στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Καθημερινά ανακαλύπτουμε καινούργιους ορίζοντες στον υπέροχο κόσμο των μελισσών και του μελιού και σας καλούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι και μέσα από τις σελίδες μας να μάθετε την δύναμη που κρύβουν τα αγνά προϊόντα της μέλισσας .

Με χαρά υποδεχόμαστε νέους ή και έμπειρους μελισσοκόμους για να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες και εμπειρίες, να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας καθώς και να τους προσφέρουμε τον μελισσοκομικό εξοπλισμό που χρειάζονται.



Κυψέλες & Αξεσουάρ 


Μελισσοκομικός Εξοπλισμός
 

Ενδυμασία
 

Συσκευασία - Φιλτράρισμα
 

Τροφοδοσία & Προϊόντα Μέλισσας
 

Μηχανήματα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου